CEE logo CEE CEE
CEE logo
cee
Tavleinstrument
Spenningskvalitet
Relevern
Tilstandskontroll
Testutstyr
Presisjons målere
Måletrafoer
Måleverdiomformere
Lysbuevern
Synkronisering
Nettberegninger
Panel instrumenter
PD Isolasjonsovervåking
Måling og Overvåking
Tilbehør

Søk
 

Innlogging

Dran-View

Dran-View er en programvare som gjør det enkelt å se på og analysere måledata fra både Cesinel instrumenter og Dranetz instrumenter. Det er en fornøyelse å navigere i målingene og programmet muligjør også skreddersydde rapportmuligheter for din applikasjon. Last ned DV6 brosjyre her!

Bruk rapportgeneratoren Velg blandt over 20 forskjellige rapportvarianter og flere standarder for å få ut den rapporten du ønsker deg. Valgene inkluderer faste eller valgte trendkurver, ITIC, "worst case", hendelser, mm, og du kan til og med definere din egen standard. Et klikk med musetasten lar deg lagre rapportvalgene slik at de også kan brukes i fremtiden.

Analyser og se på måledata

Vis hendelser, trender og kurveformer på en gang og bruk Dran-Views 3 panel vindu for å raskt diagnostere PQ problemer. Beveg musen over hendelsene får å få ytterligere hendelsesdetaljer eller klikk og pek for å se på andre kanaler eller andre målelokasjoner.

Skreddersydd presentasjon Diagrammer, objekter, bilder, mm hjelper deg å optimalisere visningen du trenger for ditt prosjekt. Verktøy som zoom, panorer, arealmarkør, harmonisk skalering og hendelsesfiltrering er blandt de 50 verktøy som er tilgjengelig.

Sammenlikne målinger fra flere lokasjoner Dran-View Enterprise gjøre det mulig å se på målinger fra flere instrumenttyper og flere lokasjoner samtidig. Dette kan brukes til å sammenlikne data fra flere målinger i samme diagram.

Fritt valg av data og visning Lag grafer for alle interessante parametere og velg om de skal vises overlagret, stablet eller i 3D. Alle målte og kalkulerte verdier blir sortert i forskjellige kategorier, hvilket gjør det enkelt å finne og vise de data du ønsker å se.

Analyser data av forskjellige formater  Alle datakilder kan eksporteres til IEEE PQDIF format. COMTRADE filer og text filer med trender og kurveformer kan importeres til Dran-View Enterprise.

 

 
 


 

Aktuelt:

 
Utviklet av Bysant as    
CEE