CEE logo CEE CEE
CEE logo
cee
Tavleinstrument
Spenningskvalitet
PQube 3
Enfase instrumenter
Medcal N
Trefase instrumenter
ENCORE Series
Analyseprogrammer
Relevern
Tilstandskontroll
Testutstyr
Presisjons målere
Måletrafoer
Måleverdiomformere
Lysbuevern
Synkronisering
Nettberegninger
Panel instrumenter
PD Isolasjonsovervåking
Måling og Overvåking
Tilbehør

Søk
 

Innlogging

Spennnigskvalitet - Enfase måleinstumenter

Forskrift om Leveringskvalitet (FoL) sier bl.a i §2.5 at nettselskaper skal foreta målinger for å kontrollere den leverte spenningen hos kunder som klager. Et enfase instrument som Medcal/N vil kunne avdekke mange problemer tilknyttet spenningskvalitet hos husholdningskunder.

Nettselskaper kan, som en første kontroll hos husholdninger og mindre næringslivskunder, logge enfase for å finne ut hva som er problemet på målestedet. Enfase målinger kan gi direkte svar på problemene og kan enda oftere gi indikasjoner som er verdifulle i videre saksbehandling.

De pluggbare Cesinel instrumentene Medcal, Medcal/H og Medcal/N har nå i 10 år blitt brukt til dette formålet. Medcal/N har de senere år vært det naturlige valget for å kunne logge så mange parametere iht FoL som mulig. Medcal/N måler i tillegg begge jordspenningene (i IT anlegg) for å kunne følge med på evt jordfeil.

Medcal N
Medcal/N er laget for Norske forhold og måler alle enfase parametere etter FoL. Instrumentet leveres med programvare, kabel for kommunikasjon og solid transportkoffert ( se tilbehør her ). Forde...
Les mer
 


 

Aktuelt:

 
Utviklet av Bysant as    
CEE