CEE logo CEE CEE
CEE logo
cee
Tavleinstrument
Spenningskvalitet
Relevern
Tilstandskontroll
Testutstyr
Presisjons målere
Måletrafoer
Måleverdiomformere
Lysbuevern
Synkronisering
Nettberegninger
Panel instrumenter
PD Isolasjonsovervåking
Måling og Overvåking
Tilbehør

Søk
 

Innlogging

Spenningskvalitet i fokus

Spenningskvalitet, Strømkvalitet og Elkvalitet. Kjært barn har mange navn.

Vi er Norges ledende leverandør av komplette systemer for måling/registrering av disse parameterne. Dette betyr at vi tilbyr:

  • Målinger iht FoL og andre internasjonale standarder
  • Et komplett utvalg instrumenter
  • Flere kommunikasjonsløsninger
  • Flere alternative analyseprogram
  • Prosjektering og idriftsettelse
  • Kurs og opplæring

Utstyr som kobles til nettet i dag blir mer og mer følsomt for forstyrrelser i spenningen. Samtidig er det samme utstyret ansvarlig for å skape forstyrrelser. Dette, sammen med Forskrift om Leveringskvalitet (FoL), har ført til et økt fokus på spenningskvalitet de senere år. Det er nå behov for å logge spenningskvalitet både for å overholde FoL og for å løse problemer relatert til dårlig spenningskvalitet.

 

I vårt spekter finner vi instrumenter fra Dranetz, Cesinel og PSL som til sammen tilfører oss et komplett utvalg av måleinstrumenter for måling av spenningskvalitet og effektanalyse. Fra Cesinel har vi enfase instrumenter som Medcal/N samt trefase instrumenter som Medcal STII Compact. Fra Dranetz-BMI leveres både håndholdte instrumenter (PowerVisa, PowerGuide 4400 og Power Explorer PX5) og komplette systemer (Encore Series). Fra PSL har vi det nye lettfattelige instrumentet PQube.

 

For å lette arbeidet med måleanalyse og rapportering kan vi tilby programmene Dran-View og PQView. Begge programvarene er  verdensledende når det gjelder å hjelpe brukerne til å analysere målinger og skape rapporter.

 

Vi har, i løpet av mange år, opparbeidet en stor kompetanse på måling og analyse av spenningskvalitet. Denne kompetansen deler vi selvsagt gjerne med våre kunder og vi arrangerer både kurs/brukergrupper for å utveksle kompetanse og erfaringer.
 


 

Aktuelt:

 
Utviklet av Bysant as    
CEE