CEE logo CEE CEE
CEE logo
cee
Tavleinstrument
Spenningskvalitet
Relevern
Tilstandskontroll
Testutstyr
Presisjons målere
Måletrafoer
Måleverdiomformere
Lysbuevern
Synkronisering
Nettberegninger
Panel instrumenter
PD Isolasjonsovervåking
Måling og Overvåking
Tilbehør

Søk
 

Innlogging

ENCORE SERIES SOFTWARE
 
Hjertet av Encore Series er det nettleser baserte Encore Series Software. Denne avanserte og intelligente programvaren fungerer både som system kontroll og som brukergrensesnitt for hele ditt system. Encore Series Software kan benyttes for både små systemer med noen få instrumenter og store systemer med over 50 instrumenter. Systemet egner seg godt til overvåking av både kraftnett og industrinett.

Encore Series Software kommuniserer og laster ned data automatisk fra hvert av instrumentene dine via de forskjellige kommunikasjonsmulighetene. Encore SeriesSoftware er også en passord beskyttet web server som fungerer som en gateway for ditt Encore System. Alt arbeid som skal gjøres med systemet som f.eks trending, rapporter, sanntidsmålinger og oppsett gjøres via en hvilken som helst nettleser med kobling til systemet. Multi-User grensesnittet muliggjør at flere kan se på målingene samtidig i et grensesnitt som er kjent for de fleste. 
Administrativ programvare 
 
Ekstern programvare er tilgjengelig for å ytterligere forbedre de analytiske egenskapene til Encore System og/eller håndtere mange målesystemer på en gang.

PQView® er en database orientert applikasjon laget av Electrotek Concepts som er designet til å lagre og analysere store mengder PQ relaterte data. Forstyrrelser og trender kan analyseres fra flere hunder målepunkter. Med sine verktøy kan PQView raskt karakterisere data og samtidig inkludere statistiske analyser og plottinger for enkle målepunkter eller flere.
Encore Series er det eneste systemet som er fullt ut PQView kompatibelt.

For mindre systemer kan Dran-View brukes. For analyse og rapportering er Dran-View både kraftfult og enkelt å bruke. PQDIF supporten i programmet gjør at du kan analysere målinger fra både Encore Series og andre intrumenter på samme tid. 

 


 

Aktuelt:

 
Utviklet av Bysant as    
CEE